Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stany a altány
Blumfeldt Mondo, záhradný altánok, párty stan, 295 x 262 x 295, oceľ, polyester, béžový (GDW28-Mondo Beige)
Dobrá kvalita a ľahká montáž
- pri vetre sa rozopínajú jednotlivé diely bočných stien
celkom dobrý
Je to praktická vec. Rozložiť sa dá podľa potreby kdekoľvek a rýchlo. Chráni pred slnkom, dažďom alebo vetrom. Kvalitné materiály.
- je veľmi kvalitný, som spokojná, ale sa mi zdá, že rozmer nesedí, nemerala som ale podľa môjho podstavca to nesedí, lebo ja mám 3x3 m a to je menšie o viac ako 5 cm
- Rýchlo zostavitelný
- Nepremokavý
- spokojnosť
Stan je ľahko rozložiteľný, konštrukcia sa dobre skladá, výhoda je, že všetko uložíte pohodlne do látkovej tašky, ktorá je súčasťou balenia.
Dobre sú riešené úchytky - háčiky na látku na “nohách” stanu.
- rýchla stavba
- Pevný a nepremokavý
Zbytočne vyhodené peniaze....Na druhý deň aj v malom vetre zlomená trúbka a odtrhnuté suché zipsy z bočnice. Takže sme si ho užili 24 hodín.Som zvedaví či by prešla reklamácia.ale určite by mi povedali že bol postavený vo veľkom vetre.Za mňa určite nikdy viac.Pockam si reakciu obchodu ktorý je inak OK
- rýchle zloženie,
- pri väčšom daždi na niekoľkých miestach pretekal
Reakcia obchodu JURHAN.COM
Ďakujeme Vám za kladné hodnotenie a vyjadrenie spokojnosti s produktom. Stan je sice z vodoodpudivého materialu ale pri silnejšom daždi môže pretekať.
- spokojnosť
- chýbali tyčky na ukotvenie do zeme
Všetko je OK
- praktické, spratné
- jednoducha montáž
- dobrá cena
- čakal som, že v priloženom púzdre sa to bude dať aj odniesť
Stan je veľký, priestranný a ťažký, čo je aj dobre aj zle. Bočnice sa montujú veľmi ľahko a rýchlo, celý stan sám postavím za 10 minút aj s bočnicami.
Vyskúšala som ho raz ale bola som spokojná ako rýchlo sa postavil a je vňom dosť miesta pre 4 ľudí a skladala som ho sama ,jediný problem bol keď zafúkal vietor pri skladaní dosť ťažko sa udržal keď už boli vybraté aj kolíky. Ale inak veľmi pekný altánok a plní svoj účel.
- Výrobok zaujal zatiaľ všetkých našich hostí a mimoriadne uspokojil aj nás. Konštrukcia je pevná, strecha má dostatočný spád a je vodonepriepustná (300g/m2). Manipulácia pri prvej inštalácii si vyžaduje svoj čas, ale my s manželkou sme to dokázali za 20 minút (aj s postupným štúdiom jednotlivých krokov). Pri opätovnej montáži by som venoval viac pozornosti presnému umiestneniu stĺpikov pod strešnou textíliou - tá má totiž zosilnenia v rohoch a je dôležité presné umiestnenie stĺpikov pod ne. Stan je veľmi dobre premyslený a spĺňa úplne naše požiadavky na vytvorenie altánku v záhrade, kde by sa dalo posedieť aj v daždi. My v našej záhrade pravdepodobne nebudeme používať tri bočné steny, bolo by možno zaujímavé predávať aj výrobok bez bočných stien.
Najlepšia cena a možnosť doručiť do 4 dni..
Výborná a pevná konštrukcia
Zobrazujem 281 - 300 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...19 Ďalšie »