Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stany a altány
Nekvalitný materiál
- Takýto výrobok mi vyhovuje
veľkosť je akurátna a rýchlosť rozkladania a skladania super
Ešte som produkt nevyskusala ani nevybalila lebo ho chcem použiť až 7/2020.Pevne dúfam ze bude všetko v poriadku.
nevýhoda je nedostačujúci návod....inak s produktom som spokojná
- Pekný vzhľad. Fajn ochrana pred slnkom.
- Absolútne nevhodný do záhrady. Slabá konštrukcia. Strecha sa trhá vo švoch už po 3. mesiacoch. Dodávateľ odmietol reklamáciu s argumentom, že na poveternostné podmienky sa nevzťahuje. Na 3 mesačné použitie drahý špás. V žiadnom prípade by som to už nekúpil.
- Jedna časť produktu poškodená
Reakcia obchodu Buildex.sk
Dobrý deň, mrzí nás, že ste obdržala poškodenú časť altánu a dúfame, že ste s naším reklamačný oddelením všetko vyriešili k Vašej spokojnosti a máte zo záhradného altánu radosť.
- Spokojnost
za tu cenu fajn drži jemny vietor
- Jednoduchá montáž (pre dvoch), vyzerá byť pevný. Čas ukáže
- Dobrá konstrukcia
- Made in Slovakia
Došiel mi bez spojovacich komponentov.Volal som na pobočku a ochota veškere žiadna,celé zle.
Jednoduchý výrobok za dobrú cenu, ktorý splnil očakávanie.
DEMA Exclusive
Pridané: 9. decembra 2019
(naposledy upravené 5. januára 2020)
Zakúpený v VarioShop
- Dobre balenie, ochota
- Altánok má optimálny rozmer a esteticky veľmi pekne zapadá do záhrady.
- Altánok má veľmi slabú nosnú konštrukciu a strechu. Absolútne nie sú schopné vydržať poveternostné podmienky. Altánok nevydržal ani 3 mesiace a začali sa lámať nosné tyčky a strecha trhať v švoch. Najbiednejší je postoj distribučnej firmy Záhradný nábytok, ktorá absolútne nereaguje na reklamáciu. Bola potrebná niekoľko násobná urgencia. Odpoveď na reklamáciu pôvabná: "Upozorňujeme, že na škody spôsobené poveternostnými podmienkami alebo mechanickým poškodením sa nevzťahuje záruka".
Takže pokiaľ potrebujete altánok do obývačky je to skvelá voľba. Ak potrebujete niečo do záhrady určite voľte iný výrobok a hlavne dodávateľa. Záhradný nábytok nie je korektný partner.
- .
ľahké rozkladanie, využitie na rodinné posedenia, ako tienidlo pred slnkom ale aj dažďom
- Strašne labilní. Sklamaná som
využitý zatiaľ 1x splnil našu predstavu použtia
- Nízka cena
- Ľahká montáž
- Ľahký
- Materiál rámu katastrofa
- Materiál spojov katastrofa
- Celková konštrukčnosť nedomyslena
- Príchytky plachty ďaleko od seba
- Tento produkt je podľa mňa určený na to aby bol umiestnený v interiéri
Určite neodporúčam po dvoch dňoch je nachystaný do kontajner
Zobrazujem 301 - 320 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...19 Ďalšie »