Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stany a altány
XXXXX
- rýchlosť
- rýchlosť
Subtilny, nestabilny v lahuckom vetre mam pocit,ze sa zlozi a cely doohyba...presne kvalita z Poľska...
Blumfeldt Mondo, záhradný altánok, párty stan, 295 x 262 x 295, oceľ, polyester, béžový (GDW28-Mondo Beige)
- vobec nieje nepremokavy
- velmi labilna konstrukcia
- uplne iny tvar kovania oproti fotografiam
- uplne iny system uchytenia stresnej plachty ako uvadzaju v navode na foto, rohy sa vobec nedaju nastavovat, su fixnej dlzky
pri tomto produkte obrovske sklamanie, ide tu o maximalne zavadzanie zakaznika, v tomto eshope urcite nikdy viac nebudem nakupovat
a vraj nemecka kvalita :D nedajte sa oklamat, produkt nezodpoveda fotografiam a vlastnostiam, ktore popisuju
- Dobrý a jednoduchý stan na občasné používanie. Dajú sa bez problémov objednať aj doplnky a náhradné diely.
Jednoduché a rýchle skladanie. Pri premenlivom počasí nie je moc vhodný, ale za tu cenu fajn :-) Posluži.
- Dobrá kvalita
nevýhodou je nižšie umiestnenie závesov po stránách, pri daždi sú mokré podsedáky
- splnil očakávanie
Na základe pozitívnych recenzií sme si objednali aj my záhradný pavilón. Veľmi sme sa tešili, dodacia lehota cca 1 týždeň, po doručení sme zistili, že polovica ( 1ks balík cca 25kg) chýba. Podali sme reklamáciu a ideme čakať ako sa nám k tomu vyjadria. Nerozumiem ako sa toto môže stať pri objednávke cca 600 eur.
- Masívna konštrukcia, rýchle zloženie a rozloženie
Deklarovaná hrúbka stien konštrukcie je iná. Uvítal by som možnosť dokúpenia štvrtej steny s oknami a zipsom.
- Paradne
- Ok
Ešte nie je vhodná doba k presunu na chalupu. Tento produkt je určený pre moje vnučky, aby v prípade nevhodného počasia sa v ňom mohli spokojne hrať a nemuseli sedieť v chalupe
- Návod,očíslovaný material,stavanie v ďaždi,snehu,vetre,slnko,keď mi prišiel bolo, takéto počasie, takže som ho aj vyskúšala, na každom počasí.
- Nepoužívať v poveternostných podmienkach,ako píše aj 4home v popise.
Použitie všade,ľahké skladanie,použivať za dobrého počasia,vynikne pri stromoch, ľahké umývanie povrchu, bočné plachty sa dajú zapnút na suchý zips,materiál ľahká tkanina, v materiály: trubky,nožičky,strecha,boky,predná plachta,šnúrky-kolíky na zapichnutie nožičiek do zeme. Na každú príležitosť, za dobrého počasie
Produkt je taký ako na obrázku, som spokojná.
Dúfam, že odolá poveternostným vplyvom.
kurier by mal informovat o dodavke tovaru 20 az30 minut o dodavke tovaru
Lacne dobre.
Záhradný altánok je pevný a trvácny. Veľmi ľahko sa skladá.
Zobrazujem 41 - 60 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1 2 [ 3 ] 4 5...19 Ďalšie »