Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stany a altány
Bestent Nožnicový stan 3x6 zelený HQ
Pridané: 23. februára 2024
(naposledy upravené 23. februára 2024)
Zakúpený v BesTent.sk
Celá objednávka prebehla v pohode, akurát som ešte neobdržal daňový doklad a ekonómka ho odo mňa vyžaduje. :)
Produkt splnil ocakavania, velmi rychle dorucenie, odporucam, spokojnost
Super kvalita,lahká montaz
- Komplet príslušenstvo
- Masivny a ťažký
jednoduchá montáž
Plachta by mohla byť pevnejsia
Tovar ako na obrázku, či už farbou alebo vzhľadom. Konštrukcia ľahká tak sme na ochranu pred vetrom použili betónové kocky. Skladanie taktiež v pohode, zvládne každý troška zručný. Nákup tohto produktu odporúčam.
- Skóre vybavenie a bezproblémová donáska
- Kvalita spracovania žiadna
Po Prvom menšom vetriku sa to polamalo nakolko spoje su z umelej hmoty.neodporucam .skoda vyhodených peňazí.vidrzalo to 1den
Casaria Almhütte Party-stan 6x3 m hnedý 101752
Pridané: 20. augusta 2023
(naposledy upravené 20. augusta 2023)
Zakúpený v JURHAN.COM
Velmi spokojny neni ktomu co dodat
- ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Spokojnost
Za tu cenu super
- Kvalitný rám
- Látka prepúšťa vodu pridaždi
Pokiaľ svieti slnko ide o dobrý produkt, ale keď zaprší, zosilnená látka strechy nepomáha, preprší.
Kúpili sme party stan Rimini, jedna tyčka číslo 3 nebola zlisovana tak sa nedala zasunut do čísla 2 , manžel to musel prerobiť a je tam málo suchého zips na bočných stenách aby lepšie držali a boli našponovane. Inak to super poslúžilo na záhradnú oslavu a dúfam, že ešte poslúži. Ešte musí manžel vyrobiť novú tyčku. Chýbalo niečo na čo by sme uchytili šnúry na šponovanie stanu.
Jana H.
kvalita tovaru je na požadovanej úrovni
Blumfeldt Pantheon Solid Sky Ambient Solar, pavilón so sivou strechou, 3 × 3 m, polykarbonát, hliník (HMD1-PSSAmSolar3x3)
Perfektné vymakaný, som prekvapená a spokojná nadmieru. Synovi som len podávala šrôbky a pridržiavala dielce. Asi štyri hodiny práce.
- Super cena
- Ľahká inštalácia
Vydrží asi len 1 sezónu, ale za tú cenu je to fajn - poslúži na to, na čo potrebujeme
Tovar je velmi nizkej kvality. Vsetky prichytky na suchy zips sa postupne utrhli a taktiez farba na namalovanych oknach je zosuchana. Vyzera to ze tento tovar bol uz vyradeny .
- Prístrešok je priestorový, ideálny pre 2-4 osoby. Sieťky sú z pevného materiálu, veľmi oceňujem možnosť pripnutia bočníc. Postavený a zložený do 5min, farebne vhodne navrhnutý do prírody. Konečne sme si užili večer bez dotieravých komárov. Zatiaľ maximálna spokojnosť, ostatní pri vode len obdivovali.
- Žiadne
Zobrazujem 61 - 80 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...19 Ďalšie »