Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stany a altány
Strešný dielec v pohode ale rozmery bočných stien väčšie cca o 15 CM a v konštrukcii plantajú . Foto na e shope dokonalé.
Kvalita,jednoduchá montáž
- Lacna alternativa k markíze
- Velka plocha
- Tovar prišiel s 2 polámanými úchytmy plachty.
- Velmi nestabilne
- nepremoka...
- Ľahko sa rozkladá aj skladá
- Je to prachprosty igelit
- Lepšia kvalita
Promptna dodavka. Najvyhodnejsia cena.
- Zatiaľ sa testuje ,ešte potrebujem daždivé počasie..
- Nepremokavy
- Konstrukcia je z velmi tenkych profilov. Nedoporucujem ho rozkladat sam. Mne pri tom praskol ocelovy profil.
- Navod mohol byt zrozumitelnejsi
Pristresok splna ucel. Super design Odporucam, len pozor pri jeho rozkladani.
- Blesková dodävka
- KVALITA
- výborny
- jednoduchá manipulácia
Genialny stan za tie peniaze vyborna kvalita a spracovanie, velmi lahko a rychlo rozlozeny, rozlozil aj zlozil som ho uplne sam bez akychkolvek problemov za menej ako 2 minuty. Stabilna konstrukcia, pouzivam ako provizorny pristresok pod audo ked ho chcem umyvat. Doporucujem kazdemu, za tie peniaze nie je nad cim vahat.
Prepravna taska je super na uskladnenie.
- Vysoká cena za úplne nekvalitný výrobok
Zbytočne vyhodené peniaze
Nemal som ho poskladaný ale podľa kontroly konštrukcie určite budem spokojný. Jeden maly nedostatok je kotviace kolíky sú malé na také rozmery
Rýchle sa to zmontuje zvládnu to aj ženské ruky.
- rýchla stavba stanu a je dostatočne veľký
- Slabý materiál ,na miestach kde je prišity veľmi malý suchý zips sa už na novej strešnej krytine vyskytujú dierky.Podľa ceny som predpokladala, že aspoň strecha bude spevnená impregnovanou textilnou látkou. Tento druh altánku mali v ponuke v inom obchode za polovičnú cenu, žiaľ momentálne vypredaný, preto som zvolila kúpu od vás,a to som netušila, že budem ešte vybavovať reklamáciu na chýbajúcu strešnú plachtu.Ponaučenie pre mňa druhýkrát sa nenechať oklamať.
Zobrazujem 141 - 160 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...6 7 [ 8 ] 9 10...19 Ďalšie »