Najnovšie recenzie zo sekcie Záhradné stany a altány
Zatial sme produkt nevyskusali. Vieme to zhodnotit cca za 3 tyzdne.
Blumfeldt Grandezza Cortina, záhradný pavilón, 3 x 4 m, 4 bočné diely, tmavosivý (GDW8-Grandezza)
Pridané: 15. apríla 2023
(naposledy upravené 15. apríla 2023)
Zakúpený v Electronic Star
- kvalitný tovar
Kvalitný výrobok
- Ľahká montáž
Odporúčam
- Plachta strechy by mala byť nepremokavá
- Už je to treti stan ktorý mám Je na všestranné využitie rýchlo rozkladaci a skladaci nezaberá veľa miesta. Vždy perfektne poslúži.
- Jednoduchá stavba
- tenký materiál
- Slušná kvalita za rozumnú cenu
- Trochu náročnejšie dopínanie plachty, niektoré gumičky idú ťažko nasadiť hlavne v blízkosti konštrukčných spojov
Blumfeldt Pantheon RemoteShade, altánok, motorizovaná strecha, 3 x 3 m, 280 g/m², sivý (PG1-Pantheon-Re-Sh)
- Trožku ťažšia montáž
- Celková spokojnosť
Zatiaľ sme len skušobne rozložili stan,
- Dotiahnuté detaily
Stan som si kúpil v apríli bol modrej farby.V máji som ho postavil,mal som pod ním výrivku.Už po dvoch mesiacoch je neidentifikovanej farby - nejaká sivá. V októbri som plánoval ho zložiť, ale bojím sa dotknúť strechy ,že sa úplne roztrhá. Na každej jednej strane je trhlina v šírke asi 10cm. Keď sa jemne dotknete pogumovanej strechy tak vám prst prejde na druhú stranu. Na to že bol stan postavený 5 mesiacov tak nevydržal nič. To aby som si každý rok kupoval novú strechu. Ďakujem neprosím.
- kvalita za rozumnú cenu
Rýchle dodanie po zaplatení kartou spĺňa to co som od neho očakával, už raz vyskúšané.
ľahko sa stavia, ale je potrebné na to viac ľudí
Jedna noha bola skrivena a bez aretácia a plachta bola derava zrejme ju napadli muši
Ešte sme stan nerozložili,dúfam že poslúži
- Keď prší prší aj pod altánkom
Stánok splnil požiadavky, pevný, zatiaľ spokojnosť.
Zobrazujem 101 - 120 zo 366 recenzií « Predchádzajúci 1...4 5 [ 6 ] 7 8...19 Ďalšie »